Motivasi Permata Diri Untuk Pelajar² Tajaan PNB (IPT Luar Negara)


20090819-20_MotivasiPermataDiriPNBAktiviti agenda bertindak dijalankan yang mana peserta di sedarkan bahawa hanya sikap ‘KEAKUAN’ tidak akan membawa kita kemana-mana tetapi sikap KEKITAAN yang mampu mencapai matlamat dengan RAHMAT DARI ALLAH, SYAFAAT DARI RASULULLAH, BERKAT GURU-GURU YANG MENDIDIK DAN DOA DARI KEDUA IBUBAPA, bersyukur dengan apa yang kita miliki hari ini dan berterima kasih pada yang memberi,akhirnya peserta mengambil kunci dari En. Zainal untuk melengkapkan kesempurnaan program MOTIVASI PERMATA DIRI.

Sekalung pujian dan tabik hormat diberikan pada pihak PNB yang telah berusaha dan memberi peluang kepada anak bangsa agar menjadi insan yang bermakna dinegara kita,kerana merekalah asset negara yang akan mencorakan masa depan agama bangsa dan tanah air tercinta ini.Semoga segala usaha-usaha yang dijalankan dapat memberi taufik dan hidayah kepada peserta menjadi SATU SUARA,SATU IMPIAN,SATU HARAPAN AGAMA BANGSA DAN NEGARA.

ALLAHUMMA BIAMIN.

Adik² boleh memberi komen dan melihat lebih jelas gambar² tersebut dari pautan (link) URL berikut: KLIK! Album Program Motivasi Permata Diri untuk Pelajar-pelajar Tajaan PNB (IPT Luar Negara)
Motivasi Permata Diri Untuk Pelajar² Tajaan PNB (IPT Luar Negara)
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.